Advies

Functioneert een team ondermaats? Levert de werkwijze van een leidinggevende klachten op? Of vraagt fusie om een cultuurverandering op de werkvloer?

Resultaatgericht managementadvies

It’s all about the people. In grote organisaties spelen vaak complexe bedrijfsvraagstukken binnen afdelingen of onder het personeel: een team functioneert ondermaats, de werkwijze van een leidinggevende levert klachten op of een fusie vraagt om een cultuurverandering op de werkvloer.

Als extern adviseur zorgt Charlotte voor een grondige, snelle analyse van de situatie met daarbij een scherp oog voor wat er onder de oppervlakte en bij de mens speelt. Daarnaast kijkt Charlotte naar mogelijke duurzame oplossingen, zodat uw organisatie zich weer succesvol kan richten op de kernactiviteiten.

Charlotte duikt in uw organisatie om boven te halen wat onder de oppervlakte speelt

Haar werkwijze is uniek: ze baseert haar analyses op vakkennis en jarenlange ervaring. Maar zet daarbij ook haar intuïtieve vermogen om mensen snel te doorgronden in.

Ze gaat met u in gesprek voor een eerste analyse van de knelpunten. Daarnaast loopt zij mee op de desbetreffende afdeling en spreekt ze de betrokkenen om de verborgen pijnpunten boven te halen. Met humor, lef en daadkracht maakt Charlotte zaken op een menselijke wijze bespreekbaar. Zo weet ze groot draagvlak te creëren voor – mogelijk ingrijpende – veranderingen in uw organisatie en weet deze ook daadwerkelijk te realiseren.

Waar kan Charlotte u bij helpen?

Charlotte heeft als strategisch adviseur tientallen jaren ervaring binnen grote, toonaangevende organisaties, zoals groot-zakelijke ondernemingen, universiteiten, (semi-) publieke organisaties en overheidsorganen.

Vraagstukken die Charlotte met een positief resultaat heeft afgerond:

  • Begeleiding van een verbetertraject of exit-strategie van disfunctionerende werknemers;
  • Snelle resultaatverbetering van niet-functionerende teams;
  • Ondersteuning en advies bij een overname, fusie of reorganisatie;

“Met humor, lef & daadkracht maakt Charlotte op menselijke wijze zaken bespreekbaar.”

Het knappe van Charlotte is dat zij altijd het resultaat behaalt en tegelijkertijd het beste uit de mensen haalt.

Jorad Jongeneel – AEGON

Charlotte heeft meerdere en ook totaal verschillende projecten binnen onze organisatie met succes en verve afgerond. De kracht van Charlotte zit in haar gave om snel te kunnen schakelen en levellen tussen verschillende echalons en afdelingen. Ze voelt bepaalde krachtenvelden goed aan en anticipeert hier adequaat op. Charlotte gets the job done, ook al moet ze hier zelf af en toe de handen voor uit de mouwen steken of mensen op een aangename wijze in beweging krijgen. Ik heb prettig met Charlotte samengewerkt hetgeen heeft geleid tot mooie resultaten.

Ruud Frische – DELA