Goed gesprek

Heeft u een probleem waar u de vinger niet op kunt leggen? Dan kan dit gesprek ervoor zorgen dat u erna de oplossing wél voor ogen hebt.

Een Goed Gesprek is het halve werk

Sommige vraagstukken kunnen snel inzichtelijk worden gemaakt; daarvoor is een inspiratiegesprek met een strategisch en analytisch adviseur als Charlotte al voldoende. Bijvoorbeeld bij veranderingen als een fusie of overname, of voor het overbruggen van cultuurverschillen. Maar ook voor kleine vraagstukken waar u als manager van wakker ligt. Een Goed Gesprek is het begin van de oplossing. Een Goed Gesprek kan als losse dienst afgenomen worden maar kan ook de start zijn van een langer adviestraject.

Helder en oplossingsgericht

Een goed gesprek is als een Quick Scan waarmee je per direct verder kunt. Charlotte combineert haar kennis van slimme bedrijfsstrategieën met onconventionele oplossingen, om u te voorzien van tastbare tips en adviezen met een krachtig resultaat.

Wat kunt u verwachten?

Een Goed Gesprek is geen coachingstraject, maar een écht goed gesprek voor al uw bedrijfsvraagstukken. Het is een uur sparren met een snelle denker die haarfijn aanvoelt waar het werkelijk om draait en wat er onder de oppervlakte speelt.

  • Helder en eerlijk.
  • Toepasbaar en oplossingsgericht.
  • Ziet grote lijnen, met oog voor detail

“Een Goed Gesprek met Charlotte is het begin van de oplossing.”